marți, 16 aprilie 2013

FotoClubPro Arad în vizită la SinPRO

      La invitația furnizorului de echipamente foto SinPRO Plus din Timișoara, 14 membri ai FotoClubPro Arad, au participat luni la un worksop în cadrul căruia a fost prezentat programul Canon Professional Services (CPS) precum şi o gamă largă de echipament Canon.

        Evenimentul a fost moderat de către Cătălin Oprițescu care, pe lângă prezentarea serviciilor oferite de Canon fotografilor din Romania, a prezentat și câteva aspecte legate de activitatea sa de fotograf în domeniul modei. 


         Fotografii prezenţi la eveniment au putut testa – având un fotomodel la dispoziţie – aparate precum Canon 1Dx, Canon 5DMark III, Canon 6D şi Canon 60D împreună cu gama profesională de obiective L al producătorului nipon intr-un veritabil shooting de stradă. 


          La finalul întâlnirii fotografiile realizate au fost printate fie pe varianta lowcost de imprimante Canon Selphy 900 fie la dimensiuni mari cu o imprimantă Canon Pixma Pro 1.


           De asemenea cei prezenţi au primit asigurări din partea organizatorilor că fotografiile cele mai reuşite vor fi postate pe site-ul oficial Canon. 



Niciun comentariu: